Essentiële oliën

Nature's wisdom.

Werk met de healing power of nature. 

Heal yourself. 

 

Ja, ik wil de journey starten!

 

Wat zijn essentiële oliën?

Veel planten maken essentiële oliën aan, aromatische verbindingen, die wanneer je deze door distillatie uit de planten onttrekt, enorm krachtig en geconcentreerd zijn. Essentiële oliën geven de plant niet alleen hun geur, maar zijn het natuurlijk afweersysteem van de plant, die het beschermt tegen invloeden van buitenaf, zoals bacteriën, schimmels, dieren, etc. Iedere plant heeft zijn eigen unieke aromatische bestanddelen, dit noemen we de potentie van de plant. Zo heeft iedere essentiële olie haar eigen unieke therapeutische werking.

 

"Een essentiële olie is 50-70 x sterker dan een kruid. Om je een idee te geven: 1 druppel essentiële olie bestaat uit 40 miljoen triljoen moleculen. Al deze 40 miljoen triljoen moleculen communiceren met de cellen in je lijf.. en kunnen zelfs meerdere keren alle cellen in je lijf bereiken. Enorm krachtig en geconcentreerd dus. "


Hoe gebruik je essentiële olie?

Er zijn 3 manieren om essentiële oliën te gebruiken. Hieronder vind je een korte uitleg over hoe je essentiële oliën kunt toepassen. Wanneer je via onze tribe met de olie aan de slag gaat, word je opgenomen in de community en krijg je alle benodigde tools en educatie om er zelf mee aan de slag te gaan.

Aromatisch

We hebben allemaal weleens de geur van een roos geroken. De aromatische stoffen die een plant aanmaakt noemen we de essentiële olie. Geuren beïnvloeden onze emoties en daarom kunnen we essentiële oliën gebruiken voor emotionele healing. Veelgebruikte methodes zijn een diffuser en de olie inhaleren uit het potje of in je handen.

Topisch

Veel oliën kun je voor je fysieke lijf toepassen voor een scala aan klachten, dit noemen we topisch gebruik van essentiële olie. Je brengt de olie aan op plekken waar het voor jouw fysieke healing nodig is en voor algemene toepassingen is een veel gebruikte plek de voetzolen omdat het hier snel wordt opgenomen. Sommige oliën gebruik je het beste verdund met een draagolie. 

Inwendig

De essentiële oliën van doTERRA's zijn zo therapeutisch en zuiver van kwaliteit dat je deze in veel gevallen ook veilig kunt innemen voor support van je algemene lichaamssystemen en organen. Innemen kan bijv. in een vegetarische capsule, in water, of in een emulgator als kokosolie of honing. Niet alle oliën zijn geschikt voor inwendig gebruik. Op het flesje staat of dit wel of niet mag.

Samen met mij aan de slag met deze power tools of nature?

Als jij ervoor kiest om met mij om je essentiële olie journey te starten en via deze pagina je startpakket van dōTERRA bestelt, kom je automatisch in onze tribe van gelijkgestemden, kun je gratis trainingen volgen via onze online portal maar ook in live settings. Over het gebruik van de oliën, je pad van emotionele healing. En als jij jouw leven en dat van anderen echt 100% wilt veranderen, kan ik je ook alles leren over het creëren van een impactvolle business met essentiële oliën als vehikel voor persoonlijke groei, empowerment, support, co-creatie en (financiële) vrijheid. 

Start jij je healing & oils journey hier?

Je eerste stap is het bestellen van een startpakket zodat jij de oliën in huis haalt. Dan begint je healing journey en ik begeleid je in alle stappen, zodat je op jouw tempo aan de slag gaat. ?Ready for magic?

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.