Join our Tribe

De oilpreneurs tribe staat voor 100% regie en ownership over je leven, gezondheid & business. Wij inspireren we je op je self-healing journey, en empoweren we je om de innerlijke leider in jezelf te ontdekken en versterken. Vrijheid en overvloed op spiritueel, financieel, emotioneel vlak.

Join Tribe >

Kickstart je oil journey

De eerste stap om je oil journey met onze tribe te starten, is om een inschrijfpakket bij dōTERRA te bestellen. De slimste manier om te starten is met een Home Essentials Kit, dan krijg je 10 oliën en een diffuser, en krijg je direct toegang tot onze tribe, tools & trainingen. 

Hieronder lees je hoe je direct je oil journey kunt kickstarten. 

Hoe kom je in onze tribe?

Volg deze eenvoudige stappen om je aan te melden:

1. Klik hier om je aan te melden.
2. Selecteer Join & Save.
3. Scroll naar beneden en selecteer Join dōTERRA
4. Selecteer Europa en vervolgens Nederland. Kies voor Nederlands als taal. Klik op 'doorgaan'.
6. Vink het vakje aan voor Wholesale Customer en klik op 'doorgaan'.
7. Voer alle persoonlijke gegevens in, kies je eigen wachtwoord.
Let op: Inschrijvings-ID moet 4520266 zijn. Klik op verifiëren om te zien dat het Vera Janssen is. Heel belangrijk, alléén zo kom je in mijn team!
8. Wanneer je op de bestelpagina komt, klik je op de pijltjes naar rechts totdat jouw kit naar keuze verschijnt (de slimste optie is de 'Home Essentials' kit. Klik op je keuze en ga door naar betalen.
9. Wanneer je je aanmeldt via mijn link, ontvang ik een e-mail van dōTERRA en krijg je van mij alle informatie die je nodig hebt. Er zijn geen verplichtingen; je kunt op elk gewenst moment stoppen. Je kunt lid worden zonder iets meer te kopen. Je bent nergens aan gebonden. Geen aankoopverplichting. Alles is mogelijk. Maar trust me, je wilt hierna niet meer anders. 

Ervaar de magie van oils

Nu je je eerste oils hebt, is het tijd om te gaan ervaren, leren, experimenteren. Je staat hierin niet alleen; onze tribe staat voor je klaar om je alles te leren over healing, olie en nog veel meer. Je gaat ontdekken wat het dōTERRA verschil is, en waarom dōTERRA de hoogste terugkoop-percentages heeft. De kwaliteit en puurheid merk je direct, en je wilt nooit meer anders. Doordat je online en offline trainingen kunt volgen, ontdek je hoe je op alle vlakken in je leven een positieve gezonde verandering creëert, hoe je fysiek, emotioneel, spiritueel jezelf leert 'healen'. 

Je leert niet alleen over de oliën en hoe je die praktisch kunt toepassen in je leven, je gezondheid en je healing journey. Je zult ook leren wat voor mooi bedrijf dōTERRA is, wat het belang is van de sourcing van oliën en therapeutische kwaliteit, onderzoek & science. dōTERRA is niet alleen een essentiële olie bedrijf, maar zoveel meer! Een onderneming die staat voor empowerment, positieve impact en verandering in de wereld, liefde en verbinding, co-impact sourcing en supporten van communities, en nog veel meer.. Can't wait to share all of it with you.

Spreading love & healing

Wanneer je voelt dat de olie diep in jouw leven is geworteld en je niet meer anders kúnt dan het met anderen te delen, nemen we je graag op in onze ondernemers tribe oilpreneurs.

De oils en het bedrijf dōTERRA bieden een prachtig vehikel voor jouw business, financiele vrijheid en door onderling support van gelijkgestemde missie-ondernemers bouw je aan je eigen tribe. Onze community bestaat uit vele likeminded soulpreneurs die elkaar empoweren, supporten, inspireren en door co-creatie massive impact te maken in de wereld.

Join Tribe
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.